PRESS KONFERENCIJA A.D.”GRAD”-A NA NOVOSADSKOM SAJMU

Trećeg dana sajma u Novom Sadu A.D. “Grad” Bijeljina organizovao je press konferenciju na kojoj su pored direktora Ratomira Draganića govorili i predsjednik Organizacionog odbora INTERAGRO dr. Zoran Maletić, te predsjednik Privredne komore Vojvodine g-din Boško Vučurević. U svom obraćanju direktor Draganić izrazio je zahvalnost organizatoru novosadskog sajma i Privrednoj komori Vojvodine na podršci koju pružaju A.D.”Grad”-u u organizaciji sajmova. Napomenuo je da ova press konferencija ujedno označava i početak promocije i svih predsajamskih aktivnosti za ovogodišnji XXI Medjunarodni sajam poljoprivrede “INTERAGRO 2023”.

Privredna komora Vojvodine je prisutna svake godine na sajmu INTERAGRO i apsolutno podržava razvoj ove sajamske manifestacije ne samo kroz konkretno održavanje te manifestacije, već i dugogodišnju privrednu saradnju sa Republikom Srpskom, istakao je predsjednik Vučurević.

Press konferenciji prethodio je radni sastanak između rukovodstva A.D.”Grad” Bijeljina i Privredne komore Vojvodine.

Po završetku press konferencije direktor A.D.”Grad” Bijeljina uručio je zahvalnicu i plaketu g-dinu Bošku Vučureviću u znak zahvalnosti za dugogodišnju saradnju i nesebičnu podršku u razvoju sajma Interagro.

Održan je radni sastanak i sa Agroekonomskim diplomatom u Ambasadi Republike Češke u Beogradu g-dinom Vladimirom Vanjom, a koji je nadležan za unapređenje trgovinsko-ekonomske saradnje u oblasti poljoprivrede za područje Republike Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije, kao i sa Atašeom za poljoprivredu u Ambasadi Holandije u Srbiji g-dinom Koen Van Ginnekenom. Oba sastanka održana su u cilju predstavljanja i promocije sajma Interagro i eventualnog učešća ovih zemalja na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu poljoprivrede “Interagro 2023”.

   

A.D.”Grad” Bijeljina

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

POSLEDNJE VIJESTI

FACEBOOK STRANICA

logo-ad-grad
Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina
U okviru svoje djelatnosti radimo na:
INFO
KONTAKT
  • Miloša Crnjanskog 38, 76 300 Bijeljina

  • +387 55 203 403

  • +387 55 203 321

  • grad.protokol@gmail.com

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here