A.D.”GRAD” BIJELJINA NA AGRO BELGRADE 2024

Danas je u Beogradu otvoren 5. međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva pod nazivom „ Agro Belgrade 2024“. Agro Belgrade je vodeći regionalni sajamsko – konferencijski događaj u oblasti voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva koji na više od 30.000 m2 okuplja preko 1.000 izlagača i brendova, uključujući i predstavnike najvećih svjetskih kompanija.

Otvaranju 5. Međunarodnog sajma prisustovali su ministarka poljoprivrede u Vladi Republike Srbije Jelena Tanacković i ambasador SAD Kristofer Hil, kao i ministri poljoprivrede Republike Srpske, Crne Gore i Sjeverne Makedonije.

To je bila prilika da predstavnici A.D.“Grad“ Bijeljina predstave ovogodišnji Međunarodni sajam poljoprivrede „Interagro 2024“ koji će se održati od 19-21.09.2024. godine. U nizu neformalnih sastanaka, jedna od ključnih tema sa predstavnicima ministarstva poljoprivrede u Vladi Republike Srbije i predstavnicima Privredne komore Srbije bila je uzimanje uloge Republike Srbije kao Zemlje partnera na ovogodišnjem sajmu „Interagro 2024“. Takođe, iskorištena je i prilika da se obiđu učesnici koji uzimaju učešće na našem sajmu, kao i potencijalni učesnici koji bi svoje brendove i proizvode po prvi put ove godine mogli predstaviti na našem sajmu.

U narednom periodu, A.D.“Grad“ Bijeljina će poseban akcenat staviti na promociju i predstavljanje „Interagra 2024“ na svim domaćim i međunarodnim sajmovima iz oblasti agrara.

                                                                                                                                             A.D.”Grad” Bijeljina

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

POSLEDNJE VIJESTI

FACEBOOK STRANICA

logo-ad-grad
Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina
U okviru svoje djelatnosti radimo na:
INFO
KONTAKT
  • Miloša Crnjanskog 38, 76 300 Bijeljina

  • +387 55 203 403

  • +387 55 203 321

  • grad.protokol@gmail.com

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here