Sajam Interagro

Сајам пољопривреде у Бијељини се сврстава у групу најзначајнијих сајамских манифестација пољопривредног карактера у Босни и Херцеговини. Захваљујући традицији дугог седамнаест година овај сајам је стекао репутацију на месту где се окупљају успешне компаније, институције, удружења и појединци из области агробизниса.

 

Богата и квалитетна изложба пољопривредне механизације и алата, сјеменског и садног материјала, хране и пића, меда и љековитог биља, средстава за заштиту и узгој биља, сточне хране и минералних ђубрива, те изложбе стоке и квалитетан програм научно-стручних садржаја чине окосницу бијељинског сајма пољопривреде. Развојни планови сајта усмјерени су у правцу што квалитетније уређење изложбеног простора и његовог проширења, омасовљавања броја излагача и посјетилаца, обогаћивања пратећих садржаја, те обезбјеђења присуства надлежних институција, министарстава, привредних комора, банкарских институција, развојних агенција, удружења и фонда који пружају подршку развоју аграра, а све са циљем да се посетиоци упознају са актуелним програмима, облицима финансирања и другим погодностима у области аграра.

 

 {лоадмодулеид 146}

 

Са задовољством Вас позивамо да нам се придружите на XIX међународном сајму пољопривреде,лова и риболова „ИНТЕРАГРО 2021“ који ће се одржати у Бијељини од 07. до 9. октобра 2021. године како бисмо заједнички представили најновија достигнућа у пољопривреди, привреди и друштву, те наставили са традицијом сајмовања на овим просторима.

Радно време сајма за посетиоце и излагање од 09:00 до 19:00 сати.

 

Преузмите Пријављени лист за сајам Интерагро 2021.

 

 

Програм сајма

Овдје можете преузети протокол отварања и програмских активности на сајму.

Радно вријеме сајма за посјећивање и излагање је од 09:00 до 19:00.

 

Пријава за учешће
Пријавни лист (ПДФ)Преузми
Тип штандаПреузми
Цјеновник додатне сајамске опремеПреузми
 

 

Претходне године
2018

Међународни пољопривредни сајам “ИНТЕРАГРО 2018” 20. – 22. септембар 2018.

Поштовани привредници,
у периоду од 20. до 22. септембра 2018. године у организацији АД „Град“ на простору Агротржног центра „Кнез Иво од Семберије“ у Бијељини, биће организован КСВИИ Међународни пољопривредни сајам „ИНТЕРАГРО 2018“. Ово је највећа, и најзначајнија сајамска манифестација овог типа, на територији Републике Српске и Босне и Херцеговине. Захваљујући традицији дугој шеснаестој години, овај Сајам је стекао репутацију на месту где се окупљају, успешне компаније, институције, удружења и појединци из области агробизниса.

Користим ову прилику, да Вас задовољим позивом, да узмете учешће, и представите своја производна, или услужна предузећа, закупом сајамског простора на овомодишњем Међународном пољопривредном сајму “ИНТЕРАГРО 2018”.

Наиме, сходно дугогодишњој репутацији, доброг домаћина, које наше предузеће АД ГРАД Бијељина, има у организацији ове сајамске манифестације, одлучили смо да до 30.06.2018. године одобримо погодности на закуп сајамског простора, за све излагаче, који се пријављују и закупе сајамски простор у овом периоду.

АД “ГРАД” Бијељина је акционарско друштво са 100% државним капиталом.

Према плану организације овогодишњег сајма, у три сајамска дана посјетиоци ће имати прилику да виде богату понуду пољопривредних механизација и алата, сјеменског и садног материјала, хране и пића, меда и производа од меда, средстава за заштиту и узгој биља, сточне хране, минералних ђубрива … ..

Сајам ће уз масовно присуствовати излагача, разноврсних робних група, обухватити и квалитетан програм пратећих активности:

  • изложба пољопривредне механизације, прикључака и опреме за пољопривреду
  • изложба стоке најквалитетнијих грла
  • научно-стручна савјетовања
  • промоције
  • јавне трибине, пословни сусрети

И ове године обезбједили смо велики број медија, и електронских и писаних из цијеле БиХ, који ће пратити ову сајамску манифестацију, и тако допринијети још бољој промоцији и презентацији, учесника на сајму “ИНТЕРАГРО 2018”.

Добро дошли на Међународни пољопривредни сајам “ИНТЕРАГРО 2018” 20. – 22. септембар 2018.

АД “Град” Бијељина

Директор
Славиша Цацановић др вет. мед.
Милоша Црњанског 38, 76300 Бијељина
Тел: +387 55 203 321
Е-маил:  град.сајам@теол.нет

POSLEDNJE VIJESTI
logo-ad-grad
Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina
U okviru svoje djelatnosti radimo na:
INFO
KONTAKT
  • Miloša Crnjanskog 38, 76 300 Bijeljina

  • +387 55 203 403

  • +387 55 203 321

  • grad.protokol@gmail.com

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here