Previous
Next

Sajam Interagro

Poštovani,

 

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da uzmete učešće na 22. Međunarodnom sajamu poljoprivrede, lova i ribolova  „INTERAGRO 2024“ koji će se održati u periodu od 19. do 21.septembra 2024.godine u Bijeljini.

 

Poljoprivredni sajam u Bijeljini se svrstava u grupu najznačajnijih poljoprivrednih manifestacija u BiH, što je i logično s obzirom da je opština Bijeljina najrazvijenije agrarno područje u Republici Srpskoj i da je Semberija poznata po razvijenoj poljoprivrednoj proizvodnji.

 

Prema planu organizacije ovogodišnjeg sajma, u tri sajamska dana posjetioci će imati priliku vidjeti bogatu ponudu poljoprivredne mehanizacije i alata, sjemenskog i sadnog materijala, hrane i pića, meda i proizvoda od meda, pribora za lov i ribolov, sredstava za zaštitu i uzgoj bilja, stočne hrane, mineralnih đubriva… Sajam će uz masovno prisustvo izlagača raznovrsnih robnih grupa оbuhvatiti i kvalitetan program pratećih aktivnosti (izložba poljoprivredne mehanizacije, priključaka i opreme za poljoprivredu, izložba stoke najkvalitetnijih grla, naučno-stručna savjetovanja, promocije, javne tribine, poslovni susreti…). Sajam će okupiti značajan broj bankarskih institucija, nevladinih organizacija i razvojnih agencija koje pružaju podršku razvoju agrara. Prisustvo ministarastava, nadležnih institucija, privrednih komora, agencija, udruženja i fondova ima za cilj da se u neposrednom kontaktu posjetioci sajma upoznaju sa aktuelnim programima i oblicima finansiranja, sufinansiranja i drugim pogodnostima, kao i da prikupe neophodne informacije za rješavanje problema prisutnih u poljoprivredi. I ove godine planirano je kvalitetno medijsko praćenje i promovisanje ove sajamske manifestacije.

 

 

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon ili na mail:

+387 55 203 403,

+387 55 203 373.

e-mail:adgrad.sajamskasluzba@gmail.com

 

 

 

A.D.“GRAD“ Bijeljina

Радно време сајма за посетиоце и излагање од 09:00 до 19:00 сати.

 

Преузмите Пријављени лист за сајам Интерагро 2024.

 
Програм сајма

Овдје можете преузети протокол отварања и програмских активности на сајму.

Радно вријеме сајма за посјећивање и излагање је од 09:00 до 19:00.

Пријава за учешће
Пријавни лист (ПДФ)Преузми
Тип штандаПреузми
Цјеновник додатне сајамске опремеПреузми
 
Претходне године
2018

Међународни пољопривредни сајам “ИНТЕРАГРО 2018” 20. – 22. септембар 2018.

Поштовани привредници,
у периоду од 20. до 22. септембра 2018. године у организацији АД „Град“ на простору Агротржног центра „Кнез Иво од Семберије“ у Бијељини, биће организован КСВИИ Међународни пољопривредни сајам „ИНТЕРАГРО 2018“. Ово је највећа, и најзначајнија сајамска манифестација овог типа, на територији Републике Српске и Босне и Херцеговине. Захваљујући традицији дугој шеснаестој години, овај Сајам је стекао репутацију на месту где се окупљају, успешне компаније, институције, удружења и појединци из области агробизниса.

Користим ову прилику, да Вас задовољим позивом, да узмете учешће, и представите своја производна, или услужна предузећа, закупом сајамског простора на овомодишњем Међународном пољопривредном сајму “ИНТЕРАГРО 2018”.

Наиме, сходно дугогодишњој репутацији, доброг домаћина, које наше предузеће АД ГРАД Бијељина, има у организацији ове сајамске манифестације, одлучили смо да до 30.06.2018. године одобримо погодности на закуп сајамског простора, за све излагаче, који се пријављују и закупе сајамски простор у овом периоду.

АД “ГРАД” Бијељина је акционарско друштво са 100% државним капиталом.

Према плану организације овогодишњег сајма, у три сајамска дана посјетиоци ће имати прилику да виде богату понуду пољопривредних механизација и алата, сјеменског и садног материјала, хране и пића, меда и производа од меда, средстава за заштиту и узгој биља, сточне хране, минералних ђубрива … ..

Сајам ће уз масовно присуствовати излагача, разноврсних робних група, обухватити и квалитетан програм пратећих активности:

  • изложба пољопривредне механизације, прикључака и опреме за пољопривреду
  • изложба стоке најквалитетнијих грла
  • научно-стручна савјетовања
  • промоције
  • јавне трибине, пословни сусрети

И ове године обезбједили смо велики број медија, и електронских и писаних из цијеле БиХ, који ће пратити ову сајамску манифестацију, и тако допринијети још бољој промоцији и презентацији, учесника на сајму “ИНТЕРАГРО 2018”.

Добро дошли на Међународни пољопривредни сајам “ИНТЕРАГРО 2018” 20. – 22. септембар 2018.

АД “Град” Бијељина

Директор
Славиша Цацановић др вет. мед.
Милоша Црњанског 38, 76300 Бијељина
Тел: +387 55 203 321
Е-маил:  град.сајам@теол.нет

POSLEDNJE VIJESTI
logo-ad-grad
Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina
U okviru svoje djelatnosti radimo na:
INFO
KONTAKT
  • Miloša Crnjanskog 38, 76 300 Bijeljina

  • +387 55 203 403

  • +387 55 203 321

  • grad.protokol@gmail.com

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here