„INTERAGRO 2024“ predstavljen u Jablaničkom i Pčinjskom okrugu

Predstavnici A.D.“Grad“ Bijeljina Ratomir Draganić i Saša Jokić, a u saradnji sa Područnom privrednom komorom Bijeljina, posjetili su gradove Leskovac i Lebane. Dvodnevna posjeta uključivala je sastanke sa čelnicima Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog okruga, čelnicima opštine Lebane, predstavnicima Turističke organizacije Lebane i posjetu privrednicima iz tog kraja. U ime Regionalne privredne komore Jablaničkog i Pčinjskog okruga dobrodošlicu je poželio direktor g. Goran Jović, direktor Regionalne privredne komore Leskovac i potpredsjednik Grčko – Srpske Privredne komore i Grčko – Srpskog biznis centra za sjevernu Grčku u Solunu. Sastanak je organizovan sa ciljem daljeg razvijanja zajedničkih aktivnosti na zaštiti i brendiranju domaćih proizvoda, kao i prenošenju iskustava i pozitivnih primjera poslovanja privrednika iz ove dvije regije i njihovo približavanje. Shodno tome, načelno je postignut dogovor o učešću Jablaničkog i Pčinjskog okruga na Međunarodnom sajmu poljoprivrede, lova i ribolova „Interagro 2024“.

Predsjednik Skupštine opštine Lebane g. Boban Pejić i zamjenik predsjednika opštine g. Goran Lazarević su su bili domaćini u opštini Lebane. Izrazili su zadovoljstvo za posjetu delegacije iz Bijeljine, upoznali je sa razvojem te opštine koja je primjetna u poslednjih desetak godina. Razvoj te opštine vide kroz razvoj turističkig potencijala koje ova regija ima, ali i kroz razvoj sopstvene proizvodnje malih privrednika.

Domaćin gostima iz Bijeljine bila je i Turistička organizacija Lebane na čelu sa g-dinom Markom Denićem i tom prilikom posjećen arheološki lokalitet „ Caričin grad“, grad koji potiče iz VI vijeka, najveći i najznačajniji vizantijski grad u unutrašnjosti Balkana, a koga je podigao vizantijski car Justinijan.

Osim A.D.“Grad“ Bijeljina i Područne privredne komore Bijeljina, u posjeti ovom okrugu su bili predstavnici Gradske uprave Grada Bijeljina i predstavnici opštine Vlasenica.

A.D.“GRAD“ Bijeljina

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

POSLEDNJE VIJESTI

FACEBOOK STRANICA

logo-ad-grad
Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina
U okviru svoje djelatnosti radimo na:
INFO
KONTAKT
  • Miloša Crnjanskog 38, 76 300 Bijeljina

  • +387 55 203 403

  • +387 55 203 321

  • grad.protokol@gmail.com

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here