INTERAGRO 2023 – Saopštenje za javnost

Svečanost otvaranja 21. po redu Međunarodnog sajma poljoprivrede, lova i ribolova INTERAGRO 2023 biće upriličena u srijedu, 20. septembra, s početkom u 11 sati. Sajam će trajati tri dana, do 22. septembra, za kada je pridveđena dodjela sajamskih priznanja u 13 časova i nagradna igra za posjetioce sajma u 14 časova

 

Glavni ulaz za posjetioce sajma biće otvoren već u 09:30 časova. Cijena ulaznice iznosi 3 KM. Zbog očekivanih gužvi i dolaska delegacija posjetioce molimo za strpljenje. Parking za posjetioce sajma obezbjeđen je na prostoru stočne pijace.

Prostor za predstavnike medija, kao i svake godine, predviđen je desno od bine što je dobra pozicija za televizijske ekipe i fotoreportere. Molimo predstavnike akreditovanih medijskih kuća da u vrijeme otvaranja budu na mjestu predviđenom za novinare najkasnije do 10.30 sati, kako bi se izbjegla gužva sa zvaničnicima i zvanicama koji će doći na ceremoniju otvaranja.

Zvanice i gosti biće smješteni u četiri reda do bine. Iz sigurnosnih razloga, ispred njih neće biti omogućeno kretanje a samim tim niti moguće uzimati kadrove.

Nakon svečanosti otvaranja, zvaničnici će obići izložbeni prostor u sajamskoh hali 1., sajamskoj hali 2. I vanjski izložbeni prostor, nakon čega je planirano  kratko obraćanje medijima sa štanda Generalnog sponzora Petrix company d.o.o.

Protokol i program sajma javnosti će biti dostupan na službenoj stranici A.D. “Grad” Bijeljijna.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

POSLEDNJE VIJESTI

FACEBOOK STRANICA

logo-ad-grad
Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina
U okviru svoje djelatnosti radimo na:
INFO
KONTAKT
  • Miloša Crnjanskog 38, 76 300 Bijeljina

  • +387 55 203 403

  • +387 55 203 321

  • grad.protokol@gmail.com

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here