Dodijeljene nagrade posjetiocima Sajma „INTERAGRO 2022“

Danas su u prostorijama A.D.“Grad“ Bijeljina dobitnici nagrada za posjetioce sajma preuzeli svoje nagrade.

 

Druga nagrada za posjetioce sajma, traktorski plug 755.20 sa deflektorima i nazubljenim crtalom sponzora Interkomerc iz Šamca, dodijeljena je Aci Kojiću iz Patkovače.

Treća nagrada, lovački karabin marke „Zastava M70 Kal. 8×57“ sponzora „TRB ADVENTURE“ Bijeljina dodijeljena je Mladenu Radiću iz Trnjaka.

Četvrta nagrada, lovačka sačmara marke „ Crvena zastava M80 Kal.12/70“sponzora „TRB ADVENTURE“ Bijeljina dodijeljena je Marku Radičiću iz Bijeljine.

Nagrade su uručili v.d. direktor A.D.”Grad” Bijeljina Ratomir Draganić, v.d. izvršni direktor ekonomsko pravnog sektora Boban Jovičević, te direktori sponzora Sajma.

Podsjećamo, prva nagrada, traktorska prikolica marke Fermak 4 tone, model triler,  generalnog sponzora Simpeks B d.o.o. iz Bijeljine dodijeljena je 23.09.2022. godine Lazi Marjanović iz Šamca.

Kao organizator Sajma, zahvaljujemo se sponzorima što su uzeli učešće u nagradnom fondu za posjetioce sajma, dobitnicima nagrada čestitamo na izvučenim nagradama, uz očekivanja da će i naredne godine nagradni fond biti još veći i bogatiji.

 

 

A.D.”Grad” Bijeljina

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

POSLEDNJE VIJESTI

FACEBOOK STRANICA

logo-ad-grad
Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina
U okviru svoje djelatnosti radimo na:
INFO
KONTAKT
  • Miloša Crnjanskog 38, 76 300 Bijeljina

  • +387 55 203 403

  • +387 55 203 321

  • grad.protokol@gmail.com

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here