RADNI SASTANCI A.D.”GRAD” BIJELJINA NA NOVOSADSKOM SAJMU

Na Novosadskom sajmu upriličeni su sastanci sa privrednim subjektima iz zemlje i regiona.

Održan je sastanak sa direktorom  Bjelovarskog sajma g-dinom Zlatkom Salajom i g-dinom Markom Marušićem, županom Bjelovarasko-bilogorske županije, a u cilju nastavka saradnje između Bijeljinskog i Bjelovarskog sajma. Predstavnici Bjelovarskog sajma, kao organizatori najveće poljoprivredne manifestacije u Republici Hrvatskoj, istakli su da će zajedno sa privrednim subjektima iz Republike Hrvatske uzeti učešće na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu poljoprivrede, lova i ribolova “Interagro 2023”.

Na štandu Gruža agrar predstavnici A.D.”Grad” Bijeljina održali su sastanak sa vlasnikom i direktorom g-dinom Miroslavom Nikolićem, koji je istakao da je Gruža agrar kompanija sa višegodišnjim iskustvom u savremenoj proizvodnji voća, projektovanju i postavljanju konstrukcija protivgradne mreže  za zasade voća i grožđa, kao i izradi svih modela voćarskih platformi, voćarskih kolica i druge opreme za voćarstvo, vinogradarstvo i povrtarstvo.  Sa aspekta njihovog učešća na našem ovogodišnjem sajmu zanimljivo je da se radi o djelatnosti koja nije zastupljena na našim prostorima, a koja bi u mnogome značila i pomogla našim proizvođačima.

U intervjuu za AGRO JUG MEDIA v.d. izvršni direktor ekonomsko pravnog sektora A.D.”Grad” Bijeljina Boban Jovičević predstavio je Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova “Interagro” i zahvalio se uredniku AGRO JUG MEDIA na medijskom praćenju i promociji našeg sajma u poljoprivrednim emisijama koje ta medijska kuća emituje.

Predstavnici  A.D.”Grad” Bijeljina su posjetili  izložbeni prostor Kite BH d.o.o. kao dugogodišnjeg izlagača na sajmu poljoprivrede “Interagro”. U razgovoru sa direktoricom Sandrom Maksimović, postignut je dogovor oko nastupa na ovogodišnjem sajmu, gdje bitno istaći da će se Kite BH d.o.o. na istom pojaviti sa najnovijom mehanizacijom iz svog prodajnog programa.

A.D. “Grad” Bijeljina

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

POSLEDNJE VIJESTI

FACEBOOK STRANICA

logo-ad-grad
Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina
U okviru svoje djelatnosti radimo na:
INFO
KONTAKT
  • Miloša Crnjanskog 38, 76 300 Bijeljina

  • +387 55 203 403

  • +387 55 203 321

  • grad.protokol@gmail.com

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here