PREDSTAVNICI A.D.”GRAD” BIJELJINA NA BJELOVARSKOM SAJMU

U organizaciji Bjelovarskog sajma d.o.o. danas je svečano otvoren 24. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam koji će trajati do 26.03.2023. godine. Sajam se organizuje pod pokroviteljstvom Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije i u svojoj kategoriji nesumnjivo je najveći u Republici Hrvatskoj po broju učesnika i zastupljenosti županija, odnosno po broju posjetilaca i broju sklopljenih poslova. Osim poljoprivrede, poljoprivredne mehanizacije, privrede i preduzetništva, sajam objedinjuje i tematiku hortikulture, građevinske i komunalne opreme.

Na poziv organizatora sajma svečanom otvaranju  prisustovali su i predstavnici A.D.“Grad“ Bijeljina. Istog dana  održan je sastanak sa ministrom poljoprivrede u Vladi Republike Hrvatske Marijom Vučković, gradonačelnikom Grada Bjelovara Dariom Hrebakom, direktorom Bjelovarskog sajma g-dinom Zlatkom Salajem i njegovim saradnicima, kao i predsjednikom Obrtničke komore Bjelovarsko-bilogorske županije g-dinom Damirom Pavecom.

Direktor A.D.“Grad“ Bijeljina Ratomir Draganić gostovao je na Mreža TV, najvećoj regionalnoj televiziji u Republici Hrvatskoj, gdje je predstavljen Međunarodni sajam poljoprivrede, lova i ribolova „Interagro 2023“, a ujedno i upućen poziv privrednicima iz oblasti agrara za učešće na istom.

Iz A.D.“Grad“ Bijeljina ocjenjuju posjetu sajmu veoma uspješnom, a cilj je bio da se osim predstavljanja na istom uspostave neposredni kontakti sa privrednicima iz Evropske unije.

A.D.”Grad” Bijeljina

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

POSLEDNJE VIJESTI

FACEBOOK STRANICA

logo-ad-grad
Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina
U okviru svoje djelatnosti radimo na:
INFO
KONTAKT
  • Miloša Crnjanskog 38, 76 300 Bijeljina

  • +387 55 203 403

  • +387 55 203 321

  • grad.protokol@gmail.com

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here