Održana druga po redu sjednica Organizacionog odbora sajma ” Interagro 2022”

Dana, 08.06.2022. godine u prostorijama A.D.“Grad“ Bijeljina, sa početkom u 12h održan je drugi po redu sastanak Organizacionog odbora Međunarodnog sajma poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „ Interagro 2022“. Sastanku su osim članova organizacionog odbora iz reda A.D.“Grad“ prisustvovali i Predsjednik Organizacionog odbora, pomoćnik ministra dr. Zoran Maletić, sekretar Privredne Komore Republike Srpske Dragan Šepa, direktor Područne privredne komore g-đa Slavica Marković, predstavnik Saveza opština i gradova Republike Srpske, predstavnici Gradske uprave Grada Bijeljina, kao i predstavnici Poljoprivredne stručne službe Grada Bijeljina. Tema sastanka bila je informacija o realizovanim pripremnim aktivnostima u organizaciji ovogodišnjeg sajma.

U uvodnom obraćanju izvršni direktor ekonomsko-pravnog sektora Boban Jovičević pozdravio je sve prisutne i izvjestio članove Organizacionog odbora o preuzetim aktivnostima, kao i planovima istih u narednom periodu. Akcenat je stavio na zvanični početak promocije „Interagro 2022“ na 89. Međunarodnom novosadskom sajmu poljoprivrede, kao i učešću A.D.“Grad“ na Sajmu turizma i gastrokulture u Bijeljini.

G-din Zoran Maletić kao predsjednik Organizacionog odbora istakao je značaj sajma obzirom na činjenicu da se radi o XX jubilarnom sajmu, kao i težini same pripreme istog, gdje svaki član Organizacionog odbora u svom domenu mora dati doprinos. Broj izlagača i njihovo zadovoljstvo, kao i broj posjetilaca i njihovo zadovoljstvo biće primat i vodilja kroz sam tok organizacije sajma. Osvrnuo se i na organizaciju Novosadskog poljoprivrednog sajma, njihov način organizacije i ozbiljnosti, ali i na animiranje svih potencijalnih izlagača u cilju što bolje posjećenosti sajmu.

U narednom periodu nastaviće se sa posjetama potencijalnim izlagača, kao i posjete svim državnim institucijama koje mogu dati značajan doprinos samoj organizaciji.

A.D.”Grad” Bijeljina

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

POSLEDNJE VIJESTI

FACEBOOK STRANICA

logo-ad-grad
Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina
U okviru svoje djelatnosti radimo na:
INFO
KONTAKT
  • Miloša Crnjanskog 38, 76 300 Bijeljina

  • +387 55 203 403

  • +387 55 203 321

  • grad.protokol@gmail.com

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here