A.D.”Grad” Bijeljina na otvaranju ” Agro Belgrade 2023”

Danas je u Beogradu otvoren IV Međunarodni sajam voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva “Agro Belgrade” i trajaće do subote 28. januara 2023. godine.  “Agro Belgrade 2023 ” se organizuje uz podršku projekta ” Velika mala privreda ” koji finansira USAID a realizuje ACDI/ VOCA, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, Grada Beograda – Sekretarijata za poljoprivredu i NALED, dok je Zemlja partner Kraljevina Holandija.

Tokom tri dana ovog sajamsko-konferencijskog događaja biće organizovane i stručne konferencije i sastanci na kojima će eminentni stručnjaci i predstavnici institucija, organizacija i kompanija, te predstavnici veliki evropskih i domaćih lanaca, kupaca i distibutera aktuelizovati teme iz oblasti voćarstva, povrtarstva i vinogradarstva, tržišta voća i povrća, klimatskih promjena i njihovog uticaja na promjene u proizvodnji voća i povrća i dr.

Predstavnici A.D.”Grad” Bijeljina su tokom prvog dana otvaranja “Agro Belgrade” održali niz neformalnih sastanaka,  između ostalog sa ministrom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Republike Srpske g-dinom Minićem, ministrom privrede i preduzetništva Republike Srpske g-dinom Mitrovićem, organizatorima “Agro Belgrade” i dr.

 

A.D.”Grad” Bijeljina

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

POSLEDNJE VIJESTI

FACEBOOK STRANICA

logo-ad-grad
Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina
U okviru svoje djelatnosti radimo na:
INFO
KONTAKT
  • Miloša Crnjanskog 38, 76 300 Bijeljina

  • +387 55 203 403

  • +387 55 203 321

  • grad.protokol@gmail.com

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here