Kvantaška pijaca: 00h - 24h Stočna pijaca: utorak - 04h - 12h Buvljak hala: 07h - 17h

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

×

Sajam Interagro

Sajam poljoprivrede u Bijeljini se svrstava u grupu najznačajnijih sajamskih manifestacija poljoprivrednog karaktera u Bosni i Hercegovini. Zahvaljujući tradiciji dugoj sedamnaest godina ovaj sajam je stekao reputaciju mjesta na kojem se okupljaju uspješne kompanije, institucije, udruženja i pojedinci iz oblasti agrobiznisa.

 

Bogata i kvalitetna izložba poljoprivredne mehanizacije i alata, sjemenskog i sadnog materijala, hrane i pića, meda i ljekovitog bilja, sredstava za zaštitu i uzgoj bilja, stočne hrane i mineralnih đubriva, te izložba stoke i kvalitetan program naučno-stručnih sadržaja čine okosnicu bijeljinskog sajma poljoprivrede. Razvojni planovi sajma usmjereni su u pravcu što kvalitetnijeg uređenja izložbenog prostora i njegovog proširenja, omasovljavanja broja izlagača i posjetilaca, obogaćivanja pratećih sadržaja, te obezbjeđenja prisustva nadležnih institucija, ministarstava, privrednih komora, bankarskih institucija, razvojnih agencija, udruženja i fondova koji pružaju podršku razvoju agrara, a sve sa ciljem da se posjetioci upoznaju sa aktuelnim programima, oblicima finansiranja i drugim pogodnostima u oblasti agrara.

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite na XVIII međunarodnom poljoprivrednom sajmu „INTERAGRO 2019“ koji će se održati u Bijeljini od 20. do 22. septembra kako bismo zajednički predstavili najnovija dostignuća u poljoprivredi, privredi i društvu, te nastavili sa tradicijom sajmovanja na ovim prostorima.

Radno vrijeme sajma za posjetioce i izlagače od 09:00 do 19:00 sati.

 

Preuzmite Prijavni list za sajam Interagro 2019.

 

 

Program sajma

Ovdje možete preuzeti protokol otvaranja i program aktivnosti sajma.

Radno vrijeme sajma za posjetioce i izlagače je od 09:00 do 19:00.

Protokol otvaranja sajma Preuzmi
Program aktivnosti sajma Preuzmi

 

Prijava za učešće
Prijavni list (PDF) Preuzmi
Prijavni list 1 (JPG) Preuzmi
Prijavni list 2 (JPG) Preuzmi
Tip štanda Preuzmi
Cjenovnik dodatne sajamske opreme Preuzmi
Applicaton papers Download
Booth type Download
Price list of additional fair equipment Download

 

Prethodne godine
2018

Međunarodni poljoprivredni sajam "INTERAGRO 2018" 20. - 22. septembar 2018.

Poštovani privrednici,
u periodu od 20. do 22. septembra 2018. godine u organizaciji A.D. “Grad“ na prostoru Agrotržnog centra "Knez Ivo od Semberije" u Bijeljini, će biti organizovan XVII Međunarodni poljoprivredni sajam "INTERAGRO 2018". Ovo je najveća, i najznačajnija sajamska manifestacija ovog tipa, na teritoriji Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Zahvaljujući tradiciji dugoj šesnaest godina, ovaj Sajam je stekao reputaciju mjesta na kojem se okupljaju, uspiješne kompanije, institucije, udruženja i pojedinci iz oblasti agrobiznisa.

Koristim ovu priliku, da Vas sa zadovoljstvom pozovem, da uzmete učešće, i predstavite svoja proizvodna, ili uslužna preduzeća, zakupom sajamskog prostora na ovogodišnjem Međunarodnom poljoprivrednom sajmu "INTERAGRO 2018".

Naime, shodno dugogodišnjoj reputaciji, dobrog domaćina, koje naše preduzeće A.D. GRAD Bijeljina, ima u organizaciji ove sajamske manifestacije, odlučili smo da do 30.06.2018. godine odobrimo pogodnosti na zakup sajamskog prostora, za sve izlagače, koji se prijave i zakupe sajamski prostor u ovom periodu.

A.D. "GRAD" Bijeljina je akcionarsko društvo sa 100% državnim kapitalom.

Prema planu organizacije ovogodišnjeg sajma, u tri sajamska dana posjetioci će imati priliku da vide bogatu ponudu poljoprivredne mehanizacije i alata, sjemenskog i sadnog materijala, hrane i pića, meda i proizvoda od meda, sredstava za zaštitu i uzgoj bilja, stočne hrane, mineralnih đubriva…..

Sajam će uz masovno prisustvo izlagača, raznovrsnih robnih grupa, оbuhvatiti i kvalitetan program pratećih aktivnosti:

  • izložba poljoprivredne mehanizacije, priključaka i opreme za poljoprivredu
  • izložba stoke najkvalitetnijih grla
  • naučno-stručna savjetovanja
  • promocije
  • javne tribine, poslovni susreti

I ove godine obezbjedili smo veliki broj medija, i elektronskih i pisanih iz cijele BiH, koji će pratiti ovu sajamsku manifestaciju, i tako doprinijeti još boljoj promociji i prezentaciji, učesnika na sajmu "INTERAGRO 2018".

Dobro došli na Međunarodni poljoprivredni sajam "INTERAGRO 2018" 20. - 22. septembar 2018.

A.D. "Grad" Bijeljina

Direktor
Slaviša Cacanović dr vet. med.
Miloša Crnjanskog 38, 76300 Bijeljina
Tel: +387 55 203 321
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sve informacije u vezi sa, zakupom prostora na kontakt telefon:

Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina | Sva prava zadržana © 2020
Powered by limun.co