Zbog epidemiološke situacije otkazana ” SEMBERZA”

U skladu sa nastalom epidemiološkom situacijom, kao i procjenama u narednom periodu u pogledu iste, te preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, rukovodstvo A.D.“Grad“ Bijeljina koje je i organizator ove manifestacije, donijelo je odluku o odlaganju prve „ Semberze“.

Podsjećamo, Semberza je trebalo da se održi 11. i 12.02.2022. na prostoru Agrotržnog centra „Knez Ivo od Semberije“ u Bijeljini.

Sa velikom željom i entuzijazmom smo krenuli u realizaciju ovog projekta koji je bio isplaniran do najsitnijih detalja. Izražavamo veliku zahvalnost subjektima koji su zajedno sa nama radili na početnoj realizaciji, zatim cijenjenim partnerima, izlagačima koji su pokazali interesovanje i prihvatili učešće na     „Semberzi“ te iskazujemo žaljenje zbog činjenice da će Grad Bijeljina, ali i region, ostati uskraćeni za jedan događaj višeg produkcijskog nivoa.

Želimo i vjerujemo da će se epidemiološka situacija popraviti, te da ćemo u narednom periodu imati priliku za nove poslovne događaje.

Uprava A.D.“Grad“

Bijeljina

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

POSLEDNJE VIJESTI

FACEBOOK STRANICA

logo-ad-grad
Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina
U okviru svoje djelatnosti radimo na:
INFO
KONTAKT
  • Miloša Crnjanskog 38, 76 300 Bijeljina

  • +387 55 203 403

  • +387 55 203 321

  • grad.protokol@gmail.com

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here