ZAR OPET GRADONAČELNIČE? NAŠ RAD JE TRANSPARENTAN!

Ovom rečenicom završeno je prošlodecembarsko pismo Uprave A.D. “GRAD” upućeno Gradonačelniku Bijeljine Ljubiši Petroviću, ali i cijelokupnoj javnosti. No, očigledno dr Ljubiša Petrović čita površno ili čita samo ono što njemu poznati pisci i mentori pišu. Podsjećamo na decembarski sastanak nakon kojeg  je postignut dogovor o saradnji koja je rezultirala tromjesečnim čekanjem na potpis Gradonačelnika o pijačnom redu, što je usporilo mikroprocese poslovanja društva, ali i zakupaca.

Prije dva dana naš Gradonačelnik se oglasio putem društvenih mreža sa kritičkim osvrtom na rad A.D.“GRAD“. Ozbiljan čovjek bi na jedan upućen poziv, a bilo ih je više, odgovorio potvrdno ili odrečno tj.zahvalivši se,  a ne bi nastupio samoreklamerski putem fejzbuka. Uostalom , možda otuda nadimak „Fejzbuk gradonačelnik“.

U saopštenju FBGN stoji: „…Preduzeće A.D. “Grad” se nezakonito nalazi pod Upravom Vlade RS…“ – ponovo ljekar o pravu i zakonu!!! I ponovo Gradonačelnik  u ulozi tužioca i istražitelja!? Uprava i zaposleni A.D.” GRAD” su građani Bijeljine i ni jednim postupkom niti kapacitetom ne mogu uticati na odluku u čijoj će nadležnosti biti ovo Društvo.

Dalje, u istupanju uvaženog Gradonačelnika stoji da smo mi „komunalno preduzeće“ ali tako nas nije nazivao dok je trčkarao oko stolova ljudi iz svoje stranke koji su se u to vrijeme pitali i  u vrijeme dok je bio mladi SDS-ovac! – Preduzeće A.D. “Grad” po Statutu , registrovano je za obavljanje širokog spektra djelatnosti .

Sljedeće što stoji na profilu prvog čovjeka Grada jeste da je sjedište našeg Društva u „centru industrijskih zona“!!! Od formiranja Društva do danas , sjedište A.D. “GRAD” je u Bijeljini , u ulici Miloša Crnjanskog br.38 (prva pješačka zona-najuži centar grada). Prema tome, ukoliko ste nas uvaženi Gradonačelniče , tražili drugdje, opraštamo Vam, a ako nas još uvijek tražite , doći ćemo po Vas!

Na kraju Gradonačelnik Ljubiša Petrović  kaže da su oko nas svugdje apsurdi te ukazuje na iste.

A mi pitamo: Nije li apsurd da aktuelni gradonačelnik Bijeljine materijalno pomaže predstojeći sajam poljoprivrede u FBiH u Gradačcu dok o našem  Sajmu poljoprivrede, lova i ribolova i ekologije „INTERAGRO 2022“ nije još našao vremena za razgovor, iako je taj događaj ocijenjen kao velika šansa za promociju i razvoj Grada u svim njegovim kapacitetima. Podsjećamo da je ideja BIJELJINA-SAJAMSKI GRAD potekla upravo iz A.D. “GRAD”  i da plato Agrotržnog centra vidimo u budućnosti kao sajmište i prostor za organizaciju sajmova, izložbi, koncerata, događaja masovne posjećenosti itd..!

Ovim putem pozivamo Gradonačelnika Bijeljine da prisustvuje svakoj sjednici Nadzornog odbora, Upravnog odbora A.D. “Grad” i aktivno učestvuje u njima kako bi se uvjerio u iskrene namjere Uprave Društva i svih članova navedenih tijela , ali i uputio javno izvinjenje za lažne tvrdnje izrečene u FB nastupu.

 

 

Stoji i dalje poziv u rad Organizacionog odbora 20.jubilarnog sajma INTERAGRO 2022 koji je trenutno u fokusu svih zaposlenih u Društvu.   Ujedno ,pozivamo Gradonačelnika da aktivno i materijalno podrži „INTERAGRO 2022“, jer je Semberija zemlja poljoprivrede, a Bijeljina njen centar! Prilika za promociju i prilika za zaradu! A najveća prilika za normalizaciju odnosa u interesu našeg naroda !

UPRAVA A.D. “GRAD”

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

POSLEDNJE VIJESTI

FACEBOOK STRANICA

logo-ad-grad
Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina
U okviru svoje djelatnosti radimo na:
INFO
KONTAKT
  • Miloša Crnjanskog 38, 76 300 Bijeljina

  • +387 55 203 403

  • +387 55 203 321

  • grad.protokol@gmail.com

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here