Treći dan sajma u Novom Sadu

Trećeg dana sajma u Novom Sadu A.D. “Grad” Bijeljina organizovao je press konferenciju na kojoj su pored direktora Branislava Vlače govorili i pomoćnik ministra u Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Republike Srpske dr. Zoran Maletić, te predsjednik Privredne komore Vojvodine g-din Boško Vučurević. U svom obraćanju direktor Vlačo izrazio je zahvalnost organizatoru novosadskog sajma i Privrednoj komori Vojvodine na podršci koju su pružili A.D.”Grad”-u na ovogodišnjem sajmu. Napomenuo je da ova press konferencija ujedno označava i početak promocije i svih predsajamskih aktivnosti za ovogodišnji jubilarni XX Medjunarodni sajam “Interagro 2022”. Ujedno pozvao je i sve zainteresovane izlagače da se odazovu na isto.

G-din Maletić, koji je ujedno i predsjednik organizacionog odbora sajma u svom obracanju uputio je zahvalnost Privrednoj komori Vojvodine za dugogodišnje partnerstvo. Istakao je da obzirom da se radi o jubilarnom XX sajmu da ce uložiti maksimalan napor da ovogodišnji “Interagro 2022” bude do sada najbolji sajam na prostoru Republike Srpske, odnosno BiH. Očekujemo da na sajmu učešće uzme najmanje 300 izlagača, da se napravi novi iskorak u organizaciji i da jubilarni sajam bude prepoznatljiv, ne samo u Republici Srpskoj i BIH, nego i u regionu – istakao je g-din Maletić.

Predsjednik Privredne komore Vojvodine Boško Vučurević naveo je da ce i ove godine Privredna komora Vojvodine prezentovati se u najboljem svjetlu, da će pripremiti izvanredan štand sa najmanje 20 najvećih privrednika iz Vojvodine, kao i Republike Srpske. Istakao je da su Republika Srpska i Bosna i Hercegovina značajan spoljnotrgovinski partner za Republiku Srbiju. Smatra da sajam ima sve preduslove da ove godine bude  masovan, a Privredna komora će sve učiniti da tako i bude.

Osim održane press konferencije, rukovodstvo A.D. “Grad’ Bijeljina je trećeg dana sajma održalo i niz neformalnih sastanaka sa kompanijama iz Republike Srbije, sa akcentom na promociju ovogodišnjeg sajma.

Da podsjetimo, slogan ovogodišnjeg jubilarnog XX Medjunarodnog sajma “Interagro 2022” je ” U SRCU SRPSKE”.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

POSLEDNJE VIJESTI

FACEBOOK STRANICA

logo-ad-grad
Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina
U okviru svoje djelatnosti radimo na:
INFO
KONTAKT
  • Miloša Crnjanskog 38, 76 300 Bijeljina

  • +387 55 203 403

  • +387 55 203 321

  • grad.protokol@gmail.com

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here