Sastanak u Privrednoj komori Vojvodine

Danas je u prostorijama Privredne komore Vojvodine održan sastanak rukovodstva A.D.”Grad” Bijeljina i delegacije Privredne komore Vojvodine koju predvode šef kabineta predsjednika g-din Milan Stojanov i sekretar Udruženja poljoprivrede Privredne komore Vojvodine g-din Mladen Petković sa saradnicima.

Tema sastanka jeste doprinos Privredne komore Vojvodine organizaciji Međunarodnog sajma poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije “Interagro 2022”, u kome se Privredna komora Vojvodine već tradicionalno pojavljuje u ulozi partnera Sajma.  Doprinos sajmu ogledaće se i kroz prisustvo velikog broja privrednih subjekata u sklopu Privredne komore Vojvodine na Međunarodnom sajmu “Interagro 2022”.

Takođe, razgovaralo se i o nastupajućem 89. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu na kome će se A.D.”Grad” Bijeljina pojaviti u sklopu Privredne komore Republike Srpske, a gde je planirano da to bude i zvanični početak promocije jubilarnog XX Međunarodnog sajma poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije ” Interagro 2022 “.

 

U znak zahvalnosti za dugogodišnju saradnju i partnerstvo između A.D.”Grad” Bijeljina i Privredne komore Vojvodine, direktor Društva g-din Branislav Vlačo uručio je plaketu Međunarodnog sajma “Interagro”  delegaciji Privrednoj komori Vojvodine.

Uprava A.D.”Grad”

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

POSLEDNJE VIJESTI

FACEBOOK STRANICA

logo-ad-grad
Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina
U okviru svoje djelatnosti radimo na:
INFO
KONTAKT
  • Miloša Crnjanskog 38, 76 300 Bijeljina

  • +387 55 203 403

  • +387 55 203 321

  • grad.protokol@gmail.com

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here