PRVI DAN MEĐUNARODNOG SAJMA POLJOPRIVREDE, LOVA, RIBOLOVA I EKOLOGIJE „ INTERAGRO 2022“

Jubilarni 20. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije pod nazivom “INTERAGRO 2022”  otvoren je  20. septembra, u 11 časova u kompleksu Agrotržnog centra.

Sajam je svečano otvorila Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, a pored nje svečanom otvaranju su prisustovali ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Sjeverne Makedonije g-din Ljupče Nikolovski, predsjednik Privredne komore Vojvodine g-din Boško Vučurević, predstavnici Privredne komore Republike Srpske, predsjednik Pokrajinske vlade g-din Igor Mirović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije g-din Branislav Nedimović, ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske g- din Boris Pašalić, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH g-din Staša Košarac, ministar saobraćaja i veza Republike Srpske g-din Nedeljko Ćorić, ministar prometa i komunikacije BiH g-din Vojin Mitrović, ministar trgovine i turizma Vjekoslav Petričević, gradonačelnik Grada Bijeljina g-din Ljubiša Petrović I drugi.

Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Republika Sjeverna Makedonija, a pokrovitelji sajma su: Predsjednik Republike Srpske, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i Grad Bijeljina. Partneri sajma su Privredna komora Vojvodine, Privredna komora Republike Srpske I Ministarstvo trgovine I turizma Republike Srpske. Generalni sponzor sajma je Sinpex B doo Bijeljina.

 

 

Već prvog dana sajma ispunjena su očekivanja organizatora sajma u pogledu posjete, a bitno je istaći da je ove godine rekordan broj izlagača kako u unutrašnjem, tako i u vanjskom izložbenom dijelu sajma. U skladu sa tim s pravom se može reći da ovaj sajam predstavlja jednu od najznačajnijih manifestacija ovog karaktera u Bosni i Hercegovini. Pored obilaska izlagačkog dijela prostora, posjetioci su imali prilike da slušaju brojna predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti agrara.

Ono što treba istaći jeste da je ulazak na ovogodišnji sajam besplatan, s tim što svaki posjetilac će dobiti ulaznicu čime se kandiduje za glavnu nagradu ovogodišnjeg sajma traktorsku prikolicu generalnog sponzora Sinpeks B doo.

 

A.D. „Grad“ Bijeljina

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

POSLEDNJE VIJESTI

FACEBOOK STRANICA

logo-ad-grad
Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina
U okviru svoje djelatnosti radimo na:
INFO
KONTAKT
  • Miloša Crnjanskog 38, 76 300 Bijeljina

  • +387 55 203 403

  • +387 55 203 321

  • grad.protokol@gmail.com

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here