O Interagru i u Mostaru!

Predstojeći jubilarni Interagro , sajam poljoprivrede, lova i ribolova, koji će se održati u Bijeljini od 20. do 22. septembra, predstavljen je i na 23. međunarodnom sajmu gospodarstva (privrede) u Mostaru. Delegacija AD GRAD predstavila je viziju i preliminarni plan delegiranim izlagačima veličanstvenog mostarskog skupa koji je organizovan na vrlo visokom nivou uzimajući u obzir prisustvo najviših političkih zvanica.

Delegaciju našeg društva činili su Olivera Cvijetinović stručni saradnik sa sajamske poslove, Vasko Todić marketing menadžer i stručni saradnik za sajamske poslove, Milan Ljubojević izvršni direktor tehničkih i sajamskih poslova kao i Boban Jovičević izvršni direktor ekonomsko – pravnog sektora.

Ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Szijjarto otvorio je ovaj sajam i istakao značaj saradnje Mađarske i BiH kao i mira u regionu.

Premijeri Hrvatske i Srbije Andrej Plenković i Ana Brnabić, Predstavnici Hrvatskog i Srpskog naroda u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine Dragan Čović i Milorad Dodik, Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Zoran Tegeltija, Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH Staša Košarac , Premijer Vlade Federacije Fadil Novalić kao i mnogi drugi visoki gosti iz svijeta politike , privrede i društvenog života svjedočili su zaista dobro organizovanoj ceremoniji.

U kulturno-umjetničkom i zabavnom dijelu programa predstavili su se umjetnici iz Zapadne Hercegovine ali i Mađarske koji su prikazali zapažene nastupe pred mnogobrojnom publikom.

Ovogodišnji 23.Međunarodni sajam gospodarstva traje do 09.4.2022. i iskrena je preporuka .

Ovim putem iskazujemo zahvalnost na pozivu i sve čestitke kolegama iz organizacije Mostarskog sajma na čelu sa gospođom Dalfinom Bošnjak.

Vidimo se na Interagru!

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

POSLEDNJE VIJESTI

FACEBOOK STRANICA

logo-ad-grad
Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina
U okviru svoje djelatnosti radimo na:
INFO
KONTAKT
  • Miloša Crnjanskog 38, 76 300 Bijeljina

  • +387 55 203 403

  • +387 55 203 321

  • grad.protokol@gmail.com

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here