XVI Međunarodni poljoprivredni sajam

Mitrovdanski vašar 2018
20. јуна 2018.

XVI Međunarodni poljoprivredni sajam „INTERAGRO 2017“ (21-23.09.2017.)

Akcionarsko društvo „Grad“ Bijeljina u okviru svoje djelatnosti radi na poslovima inžinjeringa i konsaltinga, uređenju građevinskog zemljišta, organizovanju sajamskih manifestacija i ostalim uslužnim djelatnostima u okviru predmeta rada.

U sastavu Akcionarskog društva „Grad“ Bijeljina je savremeni privredni kompleks Agrotržni centar „Knez Ivo od Semberije“. U okviru njega Društvo organizuje brojne međusobno povezane sadržaje: organizovanje sajmova, prodaja poljoprivrednih proizvoda, prodaja stoke, prodaja ogreva, prodaja najvećeg asortimana robe široke potrošnje u trgovinskim štandovima u okviru višenamjenske hale, i druge uslužne i prateće sadržaje.

Poljoprivredni sajam u Bijeljini se svrstava u grupu najznačajnijih poljoprivrednih manifestacija u Bosni i Hercegovini. Petnaest godina postojanja i reputacije koju je ova sajamska manifestacija stekla među izlagačima i posjetiocima čini organizaciju sajma odgovornim zadatkom koji je pred Društvom.

Sajam poljoprivrede u Bijeljini je prerastao u prepoznatljivo mjesto susreta ponude i tražnje, mjesto za neposrednu komunikaciju svih zainteresovanih, prezentaciju novih proizvoda i usluga, upoznavanje sa novim trendovima i tehnologijama, razmjenu iskustva i utvrđivanje pravaca daljeg razvoja agrara. Sajam je mjesto gdje se može vidjeti bogata ponuda poljoprivredne mehanizacije i alata, sjemenskog i sadnog materijala, hrane i pića, meda i proizvoda od meda, sredstava za zaštitu i uzgoj bilja, stočne hrane i mineralnih đubriva, kvalitetna izložba selekcionisane stoke, i kvalitetan program naučno-stručnih sadržaja.

Na prostoru Agrotržnog centra, u organizaciji Akcionarskog društva „Grad“ Bijeljina u vremenskom periodu od 21. do 23. septembra 2017. godine organizovaće se XVI Međunarodni poljoprivredni sajam „INTERAGRO 2017“.

“SAJAM U BIJELjINI KREATOR VAŠE POSLOVNE BUDUĆNOSTI.“

A.D „Grad“ Bijeljina
Miloša Crnjanskog 38, 76300 Bijeljina
Tel.+387 55 203 403, 201-772 faks.+387 55 203 321,
e-mail: [email protected]