Međunarodni poljoprivredni sajam „INTERAGRO 2018“ 20 – 22 septembar 2018.

Pantelinski vašar u Bijeljini
21. June 2018.
Treća izmjena i dopuna Plana nabavki za 2018.godinu
12. October 2018.

Poštovani privrednici,

u periodu od 20. do 22. septembra 2018. godine u organizaciji A.D. “Grad“ na prostoru Agrotržnog centra „Knez Ivo od Semberije“ u Bijeljini, će biti organizovan XVII Međunarodni poljoprivredni sajam „INTERAGRO 2018“. Ovo je najveća, i najznačajnija sajamska manifestacija ovog tipa, na teritoriji Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Zahvaljujući tradiciji dugoj šesnaest godina, ovaj Sajam je stekao reputaciju mjesta na kojem se okupljaju, uspiješne kompanije, institucije, udruženja i pojedinci iz oblasti agrobiznisa.

Koristim ovu priliku, da Vas sa zadovoljstvom pozovem, da uzmete učešće, i predstavite svoja proizvodna, ili uslužna preduzeća, zakupom sajamskog prostora na ovogodišnjem Međunarodnom poljoprivrednom sajmu „INTERAGRO 2018“.

Naime, shodno dugogodišnjoj reputaciji, dobrog domaćina, koje naše preduzeće A.D. GRAD Bijeljina, ima u organizaciji ove sajamske manifestacije, odlučili smo da do 30.06.2018. godine odobrimo pogodnosti na zakup sajamskog prostora, za sve izlagače, koji se prijave i zakupe sajamski prostor u ovom periodu.

A.D. GRAD Bijeljina je akcionarsko društvo sa 100% državnim kapitalom.

Prema planu organizacije ovogodišnjeg sajma, u tri sajamska dana posjetioci će imati priliku da vide bogatu ponudu poljoprivredne mehanizacije i alata, sjemenskog i sadnog materijala, hrane i pića, meda i proizvoda od meda, sredstava za zaštitu i uzgoj bilja, stočne hrane, mineralnih đubriva…..

Sajam će uz masovno prisustvo izlagača, raznovrsnih robnih grupa, оbuhvatiti i kvalitetan program pratećih aktivnosti:

  • izložba poljoprivredne mehanizacije, priključaka i opreme za poljoprivredu
  • izložba stoke najkvalitetnijih grla
  • naučno-stručna savjetovanja
  • promocije
  • javne tribine, poslovni susreti

I ove godine obezbjedili smo veliki broj medija, i elektronskih i pisanih iz cijele BiH, koji će pratiti ovu sajamsku manifestaciju, i tako doprinijeti još boljoj promociji i prezentaciji, učesnika na sajmu “INTERAGRO 2018”.

Dobro došli na Međunarodni poljoprivredni sajam “INTERAGRO 2018” 20-22 SEPTEMBAR 2018.

 

A.D. GRAD Bijeljina

Direktor
Slaviša Cacanović dr vet. med.

Miloša Crnjanskog 38, 76300 Bijeljina
Tel: +387 55 203 321
E-mail: [email protected]