Kvantaška pijaca: 05h - 22h Stočna pijaca: utorak - 04h - 12h Buvljak hala: 07h - 17h

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

×

Prvi dan Sajma protekao u skladu sa očekivanim

Prvi dan Sajma protekao je u skladu sa očekivanjima i najavama organizatora. Sajam je svečano otvoren u 11 časova, a otvorio ga je  ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede gospodin Boris Pašalić.

 

U ime organizatora prisutne je pozdravio v.d. direktor A.D.“Grad“ Branislav Vlačo. Otvaranju Sajma prisustvovali su ministar ekonomskih poslova i spoljne trgovine BiH g-din Staša Košarac, ministar komunikacije i prometa BiH g-din Vojin Mitrović, predsjednik Organizacionog odbora Sajma g-din Zoran Maletić, predsednici Privrednih komora Vojvodine i Banja Luke, gradonačelnik Grada Bijeljina i gradonačelnici i načelnici susjednih opština i gradova, direktori državnih,republičkih i gradskih institucija, ugledni privrednici, izlagači i posjetioci.

 Program otvaranja upotpunio je narodni ansambl SKUD Semberija. Istog dana uručene su i nagrade za sajamsku izložbu stoke, a priznanja nagrađenima uručio je v.d. direktor ekonomsko- pravnog sektora Boban Jovičević.

 

Organizator je posebno zadovoljan posjećenošću Sajma. Sve epidemiološke mjere propisane od Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske su ispoštovane i biće primjenjena sva tri dana Sajma.

 

 

Uprava AD „GRAD“

Sve informacije u vezi sa, zakupom prostora na kontakt telefon:

Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina | Sva prava zadržana © 2020
Powered by limun.co