Kvantaška pijaca: 00h - 24h Stočna pijaca: utorak - 04h - 12h Buvljak hala: 07h - 17h

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

×

Čestitka Uprave A.D."GRAD" Bijeljina povodom krsne slave Grada i preduzeća A.D."GRAD" Bijeljina - Svetog Pantelejmona

Uprava A.D."GRAD" Bijeljina povodom svoje krsne slave Sv. Pantelejmona svim zaposlenim u preduzeću čestita krsnu slavu. Takođe, čestitke upućujemo i Gradskoj upravi Grada Bijeljina i svim građanima koji proslavljaju Sv. Pantelejmona uz želju da nam ova godina prije svega donese zdravlje, a zatim i pregršt poslovnih uspjeha.

2020. godina je za preduzeće A.D."GRAD" Bijeljina bila godina neizvjesnosti, godina zatvaranja i zabrane rada, zabrana organizovanja prepoznatljivih manifestacija (sajmova, smotri, vašara) što je ostavilo trag na finansijsko poslovanje Društva u prethodnoj godini.

Tekuća godina je godina potpune finansijske stabilizacije i konsolidacije jer preduzeće radi punim kapacitetom, te ostvaruje pozitivne finansijske rezultate.

Nadamo se da do kraja godine neće biti nikakvih zabrana rada, te da će preduzeće ovu godinu upamtiti kao jednu od najboljih po ostavrenim prihodima i rezultatima.

Koristimo ovu priliku da pozovemo sve naše sugrađane da posjete tradicionalni Pantelinski vašar koji se održava od 07. do 09. avgusta na prostoru Agrotržnog centra, a zatim i Međunarodni poljoprivredni sajam "Interagro 2021" koji će se ove godine održati od 07. do 09. oktobra u organizaciji našeg Društva.

Pozivamo i sve naše sugrađane kao i stanovnike drugih mjesta da obavezno dođu na najbolje snabdjevenu Kvantašku pijacu u našoj zemlji gdje svakodnevno mogu kupiti najsvježije i najjeftinije voće i povrće, kao i naš popularni Buvljak gdje zasigurno u oko 150 radnji mogu kupiti sve za domaćinstvo.

Uz želju da Sv. Pantelejmona uvijek proslavljate u sreći, miru i zdravlju, još jednom čestitamo ovaj veliki praznik svim sugrađanima koji ga obilježavaju.

UPRAVA A.D."GRAD" Bijeljina

Sve informacije u vezi sa, zakupom prostora na kontakt telefon:

Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina | Sva prava zadržana © 2020
Powered by limun.co