Kvantaška pijaca: 00h - 24h Stočna pijaca: utorak - 04h - 12h Buvljak hala: 07h - 17h

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

×

Od ponedeljka 05.04.2021. vrata višenamjenske hale na ATC-u ponovo otvorena

Republički štab za vanredne situacije Republike Srpske na svojoj 77. sjednici održanoj 02.04.2021. godine, donio je odluku kojom je od ponedeljka 05.04.2021. godine dozvoljen rad trgovačkim centrima i subjektima koji posluju u njima, uz striktno poštovanje mjera nadležnih u vezi sa epidemiološkom situacijom, te obavezom da se odrede lica koja će kontrolisati poštovanje navedenih mjera.

 

 

Istog dana, održana je i pres konferencija predstavnika A.D."Grad"-a i zakupaca na Agrotržnom centru gdje je još jednom ukazano na neravnopravan položaj u kojem su se našli zakupci i upućen apel Republičkom štabu da hitno riješi situaciju u kojoj je nekim tržnim centrima dozvoljen rad, dok drugima nije. Nerazumne i nelogične odluke nadležnih stavljaju nas u neravnopravan položaj i dovode u pitanje egzistenciju više stotina porodica, zakupaca, njihovih radnika, zaposlenih u A.D."GRAD", rečeno je danas.

Da podsjetimo, zakupci su mirnim okupljanjem 29.03. i 31.03.2021. godine iskazali nezadovoljstvo donijetim mjerama koje ne važe podjednako za sve, gdje većina tržnih centara nesmetano radi, dok je njima zabranjen rad. Nisu protiv primjene epidemioloških mjera, ali protiv primjene "dvostrukih aršina" jesu, saglasni su bili zakupci.

Takjođe. Uprava A.D."GRAD" je 31.03.2021. godine uputila zvaničan dopis Republičkom i gradskom kriznom štabu u kome je ukazala da se najnovije mjere ne primjenjuju isto za sve i apelovala da se zakupci na Agrotržnom centru stave u ravnopravan položaj sa ostalim tržnim centrima.

U skladu sa novom odlukom  od 02.04.2021. godine a po kojoj je dozvoljen rad trgovinskim centrima, A.D."GRAD" će i mimo preporuka posebnu pažnju posvetiti poštovanju epidemioloških mjera kako na samom ulazu, kroz kontrolu ulaza i broja ljudi koji mogu boraviti u zatvorenom prostoru, tako i u samom zatvorenom prostoru kroz kontrolu nošenja zaštitnih maskih, pridržavanja distance i dr. Apelujemo i na sve posjetioce višenamjenske hale na ATC-u da poštuju epidemiološke mjere i pridržavaju se istih, jer zdravlje nam je najbitnije.

 

A.D."GRAD" Bijeljina

 

 

 

Sve informacije u vezi sa, zakupom prostora na kontakt telefon:

Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina | Sva prava zadržana © 2020
Powered by limun.co