Kvantaška pijaca: 00h - 24h Stočna pijaca: utorak - 06h - 13h Buvljak hala: 07h - 17h

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

×

Generalni sponzor sajma "Interagro 2019"

Čast nam je i zadovoljstvo da najavimo da je ove godine uloga generalnog sponzora sajamske manifestacije “Interagro 2019” koja se održava u Bijeljini u periodu od 20. do 22.09.2019. godine povjerena renomiranoj domaćoj firmi iz oblasti proizvodnje hrane “Mljekari Dule”, doo Dragaljevac.

Preuzimajući ulogu generalnog sponzora Mljekara Dule, doo je dala doprinos povećanju kvaliteta izlagačke ponude i posjećenosti sajamske manifestacije.

U prilog tome, kao poklon generalnog sponzora Mljekare Dule ,drugog dana sajamske manifestacije u subotu, 21.09.2019. godine organizovana je besplatna konzumacija hrane za sve posjetioce i učesnike sajma , te pozivamo sugrađane da posjete naš sajam i uživaju u izlagačkoj i gastro ponudi.

O generalnom sponzoru

Preduzeće za preradu mlijeka Mljekara Dule d.o.o. osnovano je 2000. godine. Na početku rada preduzeće je prerađivalo 500 litara mlijeka sa tri zaposlena radnika.

Danas, Mljekara Dule d.o.o. broji petnaest zaposlenih radnika i preko tri stotine kooperanata, od kojih svakodnevno otkupljuje 11.000 litara svježeg, sirovog mlijeka. Cijelokupna količina dnevno otkupljenog mlijeka se prerađuje u pogonu mljekare sa izuzetno unapređenom tehnologijom i mehanizacijom.

Mlijeko se otkupljuje sa prostora Semberije i podmajevičkih sela.

Proizvodnja mljekare ima konstantan rast dnevne prerade mlijeka, sa velikim potencijalom za širenje tržišta i plasman proizvoda.

Proizvodi mljekare mogu se naći u skoro svim gradovima i regijama Republike Srpske, kao i u federalnom dijelu Bosne i Hercegovine i području Brčko distrikta.

 

Kontakt

Telefon / Fax: +387 55 370 575

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Sve informacije u vezi sa, zakupom prostora na kontakt telefon:

Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina | Sva prava zadržana © 2020
Powered by limun.co