Kvantaška pijaca: 00h - 24h Stočna pijaca: utorak - 04h - 12h Buvljak hala: 07h - 17h

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU

×

O Agrotržnom centru

Agrotržni centar „Knez Ivo od Semberije“ – savremeni privredni kompleks, nalazi se u industrijskoj zoni Bijeljine, tri kilometra od centra grada, u neposrednoj blizini Srbije i Hrvatske. U okviru njega realizuju se mnogi međusobno povezani sadržaji: organizovanje sajmova, prodaja poljoprivrednih proizvoda, prodaja stoke, prodaja ogreva, mini proizvodni pogoni, višenamjenska hala u kojoj su smješteni trgovinski štandovi sa najvećim asortimanom robe široke potrošnje (veliki izbor odjeće i obuće, elektro i vodo materijala, metraže i pozamanterije, tehničkih uređaja i sanitarije, sve vrste alata i ostale robe široke potrošnje), specijalizovani poslovni lokali, mega marketi, uslužni i prateći sadržaji. Izgradnjom ovog velikog prodajno-trgovinskog i uslužnog kompleksa daje se šansa da svi poljoprivredni i proizvodno-prerađivački potencijali šireg područja dođu do punog izražaja.

Agrotrzni centar Bijeljina

Agrotržni centar se prostire na površini od 43 hektara i predstavlja jednu od najvećih poslijeratnih investicija u Republici Srpskoj i BiH. Njegovom izgradnjom, Bijeljina je dobila novu ulogu u privrednom i poslovnom smislu, postala je respektabilan trgovinski centar u sjeveroistočnom dijelu BiH i okosnica poslovne saradnje sa zapadnim dijelovima Srbije i istočnim dijelovima Hrvatske.

Agrotržni centar je zajedničko djelo semberske privrede koja je u realizaciji ovog projekta uočila svoje višestruke šanse, dalekosežne i dugoročne interese. Od ideje ka neposrednoj izgradnji krenulo se decembra 1998.godine. Osnovni, ali ne i jedini motiv da se krene u ostvarivanje ovog poduhvata jeste činjenica da je Semberija izrazito agrarni kraj sa razvijenim ratarstvom, stočarstvom, povrtarstvom i voćarstvom, i izvanrednim mogućnostima za njihov dalji razvoj. Agrotržni centar je prvenstveno privredni objekat koji doprinosi bržem i efikasnijem povezivanju proizvođača i potrošača, podstiče proizvodnju, olakšava plasman roba i podiže nivo prometnih aktivnosti.

Sve informacije u vezi sa, zakupom prostora na kontakt telefon:

Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina | Sva prava zadržana © 2020
Powered by limun.co