A.D.“Grad“ na manifestaciji ”Kotlić kod Točka 2022”

Na tradicionalnoj manifestaciji „Kotlić kod Točka 2022“ svoje učešće su uzeli, a dali i doprinos odličnoj atmosferi , i zaposleni A.D.“Grad“ Bijeljina.

Ova manifestacija se tradicionalno održava u okolini Bijeljine, selu Gornji Dragaljevac, u predivnom prirodnom ambijentu i još boljoj organizaciji, uz učešće velikog broja ekipa iz Semberije i regije.


Da radnici mogu biti najbolja reklama, to su ovoga puta potvrdili i radnici A.D.“Grad“ – Poslovne jedinice Agrotržni centar „Knez Ivo od Semberije“. Radnici koji u ovom dijelu sezone najveći teret Društva nose na svojim leđima, svoju energiju i entuzijazam prenijeli su i na ovu manifestaciju. Odlično pripremljen gulaš, rashlađeno piće i izvorska voda, osmeh i vedrina, bili su dovoljan razlog da se svaki posjetilac zadrži bar na kratko.

                                                                 

I u buduće ćemo uzimati ušešće na ovakvim i sličnim manifestacijama, a da bi se uvjerili kakvi smo mi organizatori i domaćini, pozivamo Vas da posjetite naše predstojeće manifestacije: Pantelinski vašar i XX Međunarodni sajam poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „INTERAGRO 2022“, poručuju iz A.D.“Grad“ Bijeljina.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

POSLEDNJE VIJESTI

FACEBOOK STRANICA

logo-ad-grad
Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina
U okviru svoje djelatnosti radimo na:
INFO
KONTAKT
  • Miloša Crnjanskog 38, 76 300 Bijeljina

  • +387 55 203 403

  • +387 55 203 321

  • grad.protokol@gmail.com

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here