A.D.“Grad“ Bijeljina na otvaranju 89. Međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu

Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu otvorili su Aleksandar Vučić, predsjednik Republike Srbije i Viktor Orban, mađarski premijer. Predsjednik Vučić i premijer Orban su nakon zvaničnog otvaranja i obraćanja posjetili izlagače, kojih je ove godine 1.100 iz 21 zemlje.

 

 

A.D.“Grad“ Bijeljina se na Međunarodnom sajmu poljoprivrede predstavio u sklopu Privredne komore Republike Srpske. Održan je niz zvaničnih sastanaka sa predstavnicima Privredne komore Vojvodine i čelnicima novosadskog sajma , kao i sa potencijalnim izlagačima na jubilarnom XX Međunarodnom sajmu poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „ Interagro 2022“ u Bijeljini.

     

Takođe, održan je i niz neformalnih sastanaka sa Italian trade agency – odjeljenjem Ambasade Italije za promociju privredne saradnje pri Italijanskoj agenciju za spoljnu trgovinu, ambasadorom kraljevine Maroka u Republici Srbiji g-dinom  Mohamed Amin Belhažom,  te kompanijama iz Mađarske.

           

U toku trajanja sedmodnevnog Sajma planirano je i održavanje press konferencije i zvanično predstavljanje“ Interagro 2022“ , kao i zvanični sastanci sa najvišim zvaničnicima iz Republike Srpske i regiona.

Očekujemo da nas posjetiti  na ovogodišnjem Novosadskom sajmu u sklopu Privredne komore Republike Srpske.

Uprava A.D.“Grad“

POSLEDNJE VIJESTI
logo-ad-grad
Akcionarsko društvo "Grad" Bijeljina
U okviru svoje djelatnosti radimo na:
INFO
KONTAKT
  • Miloša Crnjanskog 38, 76 300 Bijeljina

  • +387 55 203 403

  • +387 55 203 321

  • grad.protokol@gmail.com

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here

Add Your Heading Text Here